pondělí 22. června 2009

Lapaine.Ritosha-didgeridoo.organ@Eufrazijeva bazilika

Sic v některých fázích hrozná improvizace, v některých ukazuje krajní možnosti Didgerida, zvláště ve zpěvu do nástroje. Chci vlastní kostel, kde bych si hrál :o( Bylo by zajímavé se domluvit s nějakým farářem a zkusit si to...Otázka, ovšem je. Je tu někde farář, který má rád Didgeridoo? Je tu někde farář, který by snesl to, že větší zájem než o kontemplaci s křesťanským pojetím náboženství mám větší zájem o kontemplaci si Didgeridem a jeho zvukem? Nechť tyto otázky jsou jednou zodpovězeny!:))

8 komentářů:

  1. Doporučuji zkusit říct vedoucímu tvé Bc. práce...není příliš konzervativní a má k těmto lidem blízko (sám myslím občas káže...)

    OdpovědětVymazat
  2. No plánuji se zeptat, přímo faráře červeného kostela...uvidíme jak pochodím. Zvláště když vezmu v potaz, že nejsem věřící ovečka z jeho stáda:))

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak zkus konvertovat. Pokud nespadáš pod žádnou jinou církev, nic za to nedáš a nikdo tě za to neukamenuje :) Tvá víra/nevíra uvnitř tebe může zůstat stejná jako doposud a k církvi se přidáš jen proto, abys mohl hrát...:)

    OdpovědětVymazat
  4. Stilgar1: Pragmatik? :D

    OdpovědětVymazat
  5. Kdepák...spíše skeptik. Pouze jsem radil :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Uvažoval jsem o tom:D Ale tak nějak se to bije s mým vrozeným kategorickým imperativem. Pak tu byl ještě plán stát se knězem a mít vlastní kostel...zatracené morální cítění :D

    OdpovědětVymazat
  7. Elkesar: Taky se jim často řídím, ačkoli za vrozený ho nepovažuji...spíše za rozumově nahlédnutý. Po kněžství občas taky toužím...je to dobrá práce, ale nemám vlohy na to, abych kázal lidem :/

    OdpovědětVymazat
  8. Stilgar1: To se dá naučit. Trochu se bojím, že možná až příliš snadno.

    OdpovědětVymazat