pondělí 6. dubna 2009

Didgeridoo Třešeň Ladění C


Aby těch hudebních novinek nebylo málo tak jsem svůj hudební repertoár rozšířil i o nové rido. Tentokrát je to ladění C, takže zvuk je více hutnější. Kvalita rida není rozhodně velká, zní velice slabě a je velice těžké ho rozeznít a o přefucích ani nemluvím:) Ale má jednu nespornou výhodu, není moc hlasité takže s ním jde v pohodě hrát i v noci, nebo případně v parku (s tím předpokladem, že moc nechcete rušit okolí), další výhoda je v tom, že je to učitel. Pokud na něj něco zahrajete bezchybně tak už to zahrajete úplně na cokoli...Sám to začínám pociťovat když pak vezmu do rukou svoje dubové rido:o) V každém případě děkuji svému bráškovi za zapůjčení:o)

V poslední době, nemám skoro vůbec chuť něco psát, což je velký problém protože musím do školy udělat pár seminárních a ročníkových prací...ale věřím, že to samo odezní. Mám teď chuť spíše hrát a prožívat. O čemž svědčí třeba tyto příspěvky, kde se podělala filozofie?:))

1 komentář:

  1. ... raději bude chtít zpívat píseň, hrát na flétnu, na kytaru, tančit. Nebude se chtít stát známým, bude chtít žít, opravdově žít. Bude připraven být nikým. (OSHO) http://osho.tady.info/osho/promluvy/usvit.php
    ;)

    OdpovědětVymazat